понеділок, 7 грудня 2015 р.

Інтернет про необхідність освіти про нього!

Це питання, яке є загальним у нашому проекті: безпека сучасного навчально-інформаційного простору учня! Але чому йому так мало віддають свого часу батьки, вчителя, учні, випускники, керівники цього процесу!? Чекають вказівки? Або пускають самоплив, або говорять лише про пагубні звички, які наші діти отримують від використання комп'ютеру, Інтернету...
Ось вам приклади з Інтернету

  • у пості "Про гаджети і лицемірство": 70% підлітків, незважаючи на заборону, користуються під час уроків мобільними телефонами або іншими гаджетами, якщо їм треба знайти інформацію по навчанню... Тільки 10% опитаних розповіли, що їм дозволено використати власні пристрої на уроці.... Дані PISA показують, що кореляція між успішністю і використанням комп'ютера дома сильніша, ніж  в школі. Інше, нещодавно проведене дослідження продемонструвало, що наявність сучасних технологій в школі не обов'язково гарантує високий освітній результат і розвитку інтелекту..." 

Де ж ви дорослі учасники навчально-виховного процесу, маючи досвід його застосування та керування їм!? Чи готові ви прийти на допомогу братам своїм меншим?
На це націлені розробки нашого мережевого проекту!

Немає коментарів:

Дописати коментар